Tensi autóbérlés

Autókölcsönzés Németországban

Azt tervezi, hogy a gyerekekkel a Fekete-erdőbe mennek kirándulni? Vagy a Rajna öblein hajózna inkább? Esetleg a bajor kastélyokat nézné meg? Vagy a müncheni Octoberfest-re kíváncsi?

Németországi ajánlatok


Németország Európa egyik legfelkapottabb úti célja, és az autóbérlés ideális megoldást kínál az ország kulturális és turisztikai látványosságainak felfedezéséhez.

Ha Németországban autót bérel, megkönnyítheti, sőt élvezetessé is teheti az utazást. HolidayAutos a legnagyobb német autókölcsönző cégekkel áll szerződésben, mint például az Europcar, aminek minden nagyobb városban, településen és reptéren megtalálhatók a kirendeltségei, ideértve Münchent, Frankfurtot, Berlint, Stuttgartot, Düsseldorfot, Hamburgot, stb. A kényelmesen elérhető irodák, és a szakértő ügyfélszolgálat a HolidayAutos ügyfelei számára megkönnyítik, hogy ideálisan megtervezhessék németországi útjukat.

Németországi versenyképes árainkért kattintson a keresés gombra!

  Autókölcsönzés Berlinben        Autókölcsönzés Münchenben       Autókölcsönzés Frankfurtban

Közlekedés Németországban

Németországban sokféle autót kölcsönözhet az economy személyautótól kezdve kompakton át a felsőkategóriásig, ide értve az egyterű autókat, kisbuszokat és az automata sebváltós járműveket is. 24 órás útfelügyelet áll rendelkezésre, függetlenül attól, hogy nagyvárosban, vagy peremvidéken autózik.

Németországban a luxusautók megfizethető áron érhetőek el. Úgyhogy, ha mindig arról álmodott, hogy egy Mercedes-t, egy Audit vagy BMW-t szeretne vezetni a lenyűgöző német autópályákon, akkor ez a legmegfelelőbb hely az Ön számára.

Az utazás legkényelmesebb módja, ha Németországban autót bérel. Minimális ráfordítással maximális élményekben részesülhet.

Németország egy remek kezdőpont az európai utazásainkhoz, bár néhány korlátozást figyelembe kell vennünk, hogyha Olaszországba, vagy Kelet-Európába készülünk. (Csehország, Magyarország, Szlovénia, Szlovákia, Horvátország, Lengyelország, stb.) Főleg ha luxusautóval vagy mini busszal szándékozunk menni. Bizonyosodjon meg arról, hogy ezek a korlátozások nem ütköznek-e az utazási terveivel, és alaposan nézze át a szerződésben szereplő megkötéseket, amit az autókölcsönző céggel köt.
Kérjük, vegye figyelembe, hogy Svájcban, Ausztriában és Szlovéniában speciális matricára van szükség az utak használatba vételéhez – ezeket a határon lehet megvásárolni.

Németország rendelkezik a világ egyik legjobb úthálózatával. Több mint 11 000 km autópályája van, amiket autobahn-nak hívnak. Más országoktól eltérően itt nem kell fizetni az autópálya használatért. A biztonsági öveket mind az első, mind a hátsó üléseken be kell kapcsolni. Az első üléseken csak 13 éves vagy annál idősebb gyermekek ülhetnek.

A sebességhatár Németországban attól függ, hogy milyen utat használunk (autópálya, osztott pályás úttest, főút, városi terület stb.) Rossz időben, vagy rossz látási körülmények között a sebességhatár 50 km/h.
Üzemanyag- ólommentes benzin (95-ös és 98-as) és dízel. LPG gázt a több ezer gáztöltő állomás egyikén tudunk tankolni. Németország az egyik legzöldebb ország, így E10-es, magas etanol tartalmú üzemanyagot is tankolhatunk, aminek nagyon alacsony a környezetkárosító hatása. Ez nem minden gépjármű típusnál használható. A kölcsönzőben kérdezze meg, hogy autójába milyen típusú üzemanyagot lehet tankolni.

Javasoljuk, hogy mindig használjon gyenge reflektorfényt vagy sima nappali lámát. Rossz idő esetén, úgymint köd, hó, eső vagy más gyenge látási viszonyt okozó időjárás, vagy alagút használatakor egyébként is kötelező a lámpákat felkapcsolni.

Téli gumi és hólánc – Téli gumi használata akkor is kötelező lehet, hogyha nem havas, hegyes tájon vezet. Ezért erről, kérjük, érdeklődjön, amikor járművet foglal. Hóláncot is foglaljon, és bizonyosodjon meg róla, hogy tudja, hogyan kell használni, hogyha szükség lenne rá.

Autóval városi területen- nemzeti program keretében próbálják csökkenteni a károsanyag kibocsátást, ezért egyre több város követeli meg az autósoktól, hogy rendelkezzenek alacsony kibocsátást igazoló matricával („umweltplakette”). Azok az autók, amelyeken nincs matrica, nem hajthatnak be a lakóövezetekbe. A tiltott területeket „umweltzone” jelzéssel látják el. A kölcsönző cégeknek kötelező ilyen matricát adniuk az ügyfeleiknek, úgyhogy erre figyeljen oda a bérlésnél.
Még valami: néhány lakóövezetben (főleg iskolák és más középületek közelében) erős forgalomkorlátozás van érvényben: 30 km/h. Figyeljen oda a „zone 30” jelzésű táblákra!

Kellemes és biztonságos utat kívánunk!