Tensi autóbérlés

Autókölcsönzés az USA-ban

A „végtelen lehetőségek földjének” hívják, és amikor a turizmusról van szó (nemhogy autóbérlésről), úgy tűnik, hogy az Egyesült Államokban valóban számtalan a lehetőség. Az USA 9,8 millió négyzetkilométerre terjed ki, és négy időzónára tagolódik New Yorktól Los Angelesig. Otthont ad sokféle stílusnak, kultúrának, etnikai csoportnak, látnivalónak és éghajlatnak. Részei annyira különböznek egymástól, hogy néha nehéz elhinni a tényt, hogy több mint 300 millió ember énekli ugyanazt a nemzeti himnusz.

Ez lehet a legérdekesebb dolog az USA-ban: képes meglepni, és egyesíteni az álmokat egyetlen valósággá.

Felfedezni az USA-t egyetlen látogatás alkalmával szinte lehetetlen, de autóbérléssel a kirándulás megoldható.  Aki az USA-ban autót bérel -, akár Floridában, Kaliforniában vagy New Yorkban – annak az utazás egy lenyűgöző, vad és inspiráló kalanddá válik.

Amerikai árainkhoz kattintson a keresőre!

Közlekedés az USA-ban

Az Ofran számos nagy autókölcsönző céggel működik együtt az USA-ban, több száz iroda található keletről nyugatra. Az autó felvétele könnyű, mindegy, hogy egy repülőtér közelében, egy vidámparknál, vagy a belvárosban szeretnénk bérelni. Az autóbérlés itt viszonylag olcsó, az államok közötti utazás gyorssá és problémamentessé tehető.

Mind az 50 állam saját közlekedési szabályokkal rendelkezik, és míg a legtöbb hasonló, még mindig államonként változóak. Javasolt, hogy a bérlő konzultáljon az ügyintézővel a felvétel helyszínén ebben az ügyben, különösen, ha tervez a keleti és a nyugati part közötti utazást. Minden kategóriában automata váltós autó bérelhető teljes körű törés – és lopásbiztosítással.