Tensi autóbérlés

Autókölcsönzés Kaliforniában

Kalifornia a legnépesebb állam az USA-ban (több mint 37 millió lakosa van), és a harmadik legnagyobb állam, ami 20-szor nagyobb, mint Izrael. Kalifornia ad otthont Hollywoodnak és a filmiparnak, de az amerikaiak számára elsősorban az autógyártás csodaországát jelenti.

A közlekedés Kaliforniában hatékonyan csak autóval valósítható meg- a tömegközlekedés nem erőssége az államnak, tehát a személygépkocsi elengedhetetlen a helyiek, és a bérautó létfontosságú a turisták számára. Ez a legegyszerűbb, leggyorsabb és legolcsóbb módja az utazásnak.

Kalifornia az egyik legváltozatosabb állam az USA-ban. Az óriás vörösfenyő erdők, a Mojave-sivatag, a Yosemite Nemzeti Park és Death Valley a keleti, a tengerparti San Francisco és Los Angeles a nyugati részén fekszik. Csodálatos sziklák, híres szőlőültetvények a Napa-völgyben, számtalan üdülőhely és természetesen: Beverly Hills valamint a Szilícium-völgy színesíti ezt a térséget.

Kaliforniai árainkért kattintson a keresőre!

Bérelt autóval Kaliforniában

A hatalmas távolságok miatt érdemesebb autót kölcsönözni Kaliforniában, mint igénybe venni a tömegközlekedési szolgáltatásokat.

Sok turisztikai látnivaló távolabb található a lakott területektől, így javasolt elegendő folyadékkal és benzinnel útnak indulni. Mindenesetre az autókölcsönző cégek szívesen segítenek a nap 24 órájában.

A bérlők választhatnak kicsi, compact, közepes, luxus, minibusz kategóriák közül, minden autó automata váltós.

Orange County, Riverside és San Diego területén egyes utak díjfizetés ellenében vehetők igénybe. A hidak a San Francisco-öbölben ingyenesen használhatók.

Kalifornia kitűnő autópályákkal rendelkezik, amelyeken a vezetés egy jó móka, de a távolságok miatt kissé fárasztó is lehet. Az Interstate 5 autópálya keresztezi Kaliforniát: a mexikói határtól Oregonig halad és ideális, ha Los Angelesbe vagy San Franciscoba utazunk. A 10-es, 15-ös és 40-es sivatagi utakon Phoenix és Las Vegas érhető el, a 80-as út Nevadán keresztül vezet ez Eldorado Nemzeti Park északi részébe.