Tensi autóbérlés

Autókölcsönzés Floridában

Ha a nyaralás azt jelenti Önnek, hogy a tengerparton fekszik, fürdőruhában pihen, golfozik, jachton utazik, akkor Florida a tökéletes hely az Ön számára. A „Napfényes Állam” ad otthont a Disneyworld-nek és a Kennedy Space Centernek. Az állam soha véget nem érő napsütést élvez egész évben, és széles körben tekintik sok amerikai és a külföldi célpontjának, akik menedéket keresnek a mindennapi rohanás elől.

Florida trópusi éghajlatának köszönhetően számos tó, folyó és mocsár található a térségben, amik élőhelyet biztosítanak sok hüllő és madárfaj számára - igazi paradicsom a természet rajongóinak. A homokos strandokon lehetősége lesz arra, hogy kipróbáljon különféle vízi sportokat, és a Keys szigeteken a világ legjobb búvárhelyeit is felfedezheti. És akkor még egy szó sem esett a szórakoztató parkokról, Orlando-ról  és Tampa-ról. Florida feltétlenül a szórakozást és a kalandot jelenti minden korosztály számára.

Floridai versenyképes árainkért kattintson a keresés gombra!

Közlekedés Floridában

Nincs jobb módja annak, hogy felfedezze Floridát, mint egy bérelt autóval útra kelni. A fennsíkon elhelyezkedő állam kedvező éghajlattal és ideális vezetési feltételekkel rendelkezik, továbbá a bérlési díj viszonylag olcsó. Florida egy nagy állam, a vezetés a célállomások között több óráig is eltarthat.

Az Ofran minden nagyobb repülőtéren működik Floridában több autókölcsönző cégen keresztül. Ügyfeleink számára az autók széles választéka áll rendelkezésre.