Tensi autóbérlés

Autókölcsönzés Los Angelesben

Los Angeles egy hatalmas metropolisz, ahol 18 millió ember él. Nagyjából 120 km-en ível át, Riverside-tól  Santa Monica-ig. Ellentétben New Yorkkal vagy más nagyvárosokkal az USA-ban, Los Angeles és környéke hatalmas területet fog át. Egy olyan városban, mint Los Angeles, ahol nagyok a távolságok, nincs más megoldás, mint autót bérelni.

Los Angeles a hollywoodi filmiparról, a Beverly Hills-i palotákról, Disneylandről, valamint Malibu homokos strandjairól híres. Az „Angyalok Városa” továbbá média-, üzleti- és kulturális központ, és hazai pályát jelent az egyik leghíresebb kosárlabda csapatnak a történelemben - a Los Angeles Lakersnek.

Los Angelesi árainkért kattintson a keresőre!

Közlekedés Los Angelesben

A bérelt autó elengedhetetlen minden turista számára, aki Los Angelesbe kíván látogatni. Los Angeles nemzetközi repülőtere 26km-re délnyugatra található a belvárostól és számos más repülőtér is működik a metropolisz területén (Long Beach, Burbank, Ontario és Anahaim).

A tömegközlekedés nem LA legerősebb oldala, az autókölcsönzés a legegyszerűbb módja annak, hogy meglátogassuk a környék látnivalóit. A nagyváros hatalmas autópálya hálózattal rendelkezik, amely még a csúcsforgalomban is megkönnyíti a haladást, azonban ajánlatos egy GPS navigációval vagy részletes térképpel felszerelkezni.

Az Ofran több autókölcsönző céggel működik együtt ebben a városban is. A bérlők választhatnak kicsi, compact, közepes, luxus és minibusz kategóriák közül, minden autó automata váltós.

Los Angelesben javasolt előre eltervezni a vezetést. Ha egyedül utazik, győződjön meg róla, hogy ne lépjen be a „carpool only” sávba, mert ez a sáv a 2 vagy több utassal közlekedőknek van fenntartva.  

Los Angeles a kapuja is lehet egy kirándulásnak Kaliforniába, Nevadába, vagy a nyugati partra. San Francisco-ba az Interstate 5 autópálya vezet.