Tensi autóbérlés

Autókölcsönzés Orlandóban

Orlandót széles körben tekintik a gyermekek szórakoztató központjának, a mágia és a csínyek fővárosának. Orlando ad otthont a Magic Kingdomnak, az Epcot Tematikus Parknak, a Sea World Tematikus parknak, Gatorlandnak és egyéb látnivalóknak, melyek minden korosztály számára kellemes időtöltést biztosítanak.

Disney World Orlandótól mintegy 17 mérföldre délnyugatra található a Buena Vista tó közelében, és azáltal, hogy a modern közlekedési infrastruktúrával rendelkezik, Orlando egy nagy autókölcsönző célpontjává vált.

Ha Orlandóban szeretne autót bérelni, kattintson a keresőre!

Bérelt autóval Orlandóban

Nincs egyszerűbb és olcsóbb módja a szórakoztató parkok meglátogatásának, mint bérelt autóval útnak indulni. Az International Drive országút lehetővé teszi, hogy a repülőtérről könnyen az üdülőterületre és a bevásárlóközpontok közelébe érjen az utas.

Orlando nemzetközi repülőtere mintegy hét mérföldre délkeletre található a központi üzleti negyedtől. Az Ofran számos autóbérlő céggel együttműködik, amelyek irodái Orlando belvárosában, valamint a Buena Vista és a Kissimmee tó közelében találhatóak. Az Ofran az autók és minibuszok széles választékát kínálja, továbbá ügyfélszolgálat is rendelkezésre áll a nap 24 órájában.

Az Interstate 4 –es autópálya (I-4) húzódik a város déli részén Disney Worldig. A 4 mérföld hosszú International Drive autópálya mentén számos étterem, szálloda, golfpálya és bevásárlóközpont épült. A Kennedy Űrközponthoz a 408-as úton kell elindulni kelet felé az 528-as úton keresztül (fizetős szakasz).

Ha azt tervezi, hogy útra kel, Orlando felfedezése egy remek választás: Florida központjában helyezkedik el, így ideális kiindulás vagy célállomás lehet. Miami négy órás autóútra délre az Interstate 95-ös autópályán (I-95), Tampa és St. Petersburg 90 perces autóútra érhető el a 4-es útvonal mentén.