Tensi autóbérlés

Autókölcsönzés Miamiban

 

Florida déli felén, szinte az Egyesült Államok legdélebbi részén található Miami, a legmenőbb amerikai városok egyike. Miami ismert a pálmafákkal övezett és homokos strandjairól, fürdőruhás emberek és sportkocsik láthatók szinte mindenhol. Ez egy valódi paradicsom azoknak, akik szeretnek napozni, vízisíelni vagy csak pihenni a pálmafa alatt egy hűsítő itallal.

Az időjárás meleg és párás, a hangulat pedig vérpezsdítő. . A bérelt autó a legjobb módja annak, hogy része legyen egy karibi kalandban. Elhaladhat a város fényűző szállodái, és a soha véget nem érő éttermei mellett, majd folytathatja útját Kis Havannába vagy Key Biscayne-be. Miami sosem alszik, itt egy vad tengerparti bulira mindig lehetőség nyílik.

Ha Miamiban szeretne autót bérelni, kattintson a keresőre!

Bérelt autóval Miamiban

Annak ellenére, hogy ebben a metropoliszban 2,5 millióan élnek, a vezetés azoknak sem bonyolult, akik nem ismerősek errefelé: két főutca szeli át a várost – a Miami Avenue húzódik észak-déli irányban; és a Flagler St. fut keletről nyugatra. A többi utca számozása ehhez a két utcához igazodik. Ez egy egyszerű trükk, és könnyűvé teszi a tájékozódást, azonban a városon kívül, például Miami Beach területén az utcák számozása teljesen eltérő.

Miami nemzetközi repülőtere a belvárostól 13km-re észak-nyugatra helyezkedik el, valamint Fort Lauderdale-ben, Miamitól kb. 40 km-es távolságban is található egy reptér. Az Ofran mindkét repülőtéren, MiamiBeach-en és más fontos helyeken is együttműködik több nagy autókölcsönző céggel annak érdekében, hogy az ügyfelek számára kényelmessé tegyék az utazást.

Az utasok kicsi, compact, közepes, luxus, valamint minibusz kategóriák közül választhatnak, minden kategóriában automata váltós autó bérelhető.

Négy nagy országút keresztezi Miamit: az I-95-ös fut Orlando felé Florida keleti partján, a másik három Florida Turnpike, a Dolphin Autópálya (útvonal 836) és a Palmetto Autópálya. Miamiban az utazáshoz tartozik a szigetek és a szárazföld közötti átkelés. A Rickenbacker töltés a déli folyosó Virginia Key és Key Biscayne között, a Venetian töltés a Miamit és Miami Beachet köti össze, a  MacArthur Híd pedig vezet South Beachre.