Tensi autóbérlés

Autókölcsönzés Ausztriában

Ausztria népszerű úti cél Európában, gazdag történelmi és kulturális látnivalókban, ezekhez pedig fenséges táj társul. Bécs, a főváros híres kiváló életkörülményeiről, és a XVIII. század óta a komolyzene központjakén tartják számon. A fő attrakció Ausztriában a csodálatos Alpok hegység - a téli sportok és a hegymászás helyszíne.

Ausztriába főleg autóval érdemes ellátogatni, ez a legjobb módja annak, hogy felfedezze az ország topográfiai gazdagságát a hegyes terepektől a végtelen zöld mezőkig.

Az Ofran együttműködik számos autókölcsönző céggel Ausztriában, így a repülőtereken, nagyvárosokban és kisvárosokban több iroda található szerte az országban, és néhány sípályán is. A bérlők számára az autók széles választéka áll rendelkezésre manuális és automata váltóval egyaránt. Akár egyedül, a párjával, vagy gyerekekkel utazik- az autóbérlés klasszikus megoldás. Néhány kategória (főleg luxus és automata) bérlése esetén a Kelet- Európába történő átvitel korlátozott.

Ha Ausztriában kíván autót bérelni, legjobb árainkért kattintson a keresőre!

Közlekedés Ausztriában

Ausztriába leginkább autóval javasolt utazni a hegyvidéki területek miatt. A legtöbb síközpont csak autóval, vagy gyalogosan közelíthető meg.

Az autópályák matrica megvásárlásával vehetők igénybe, amit a szélvédőn kell elhelyezni úgy, hogy jól látható legyen. Az autópálya matricát határátkelőhelyeken vagy benzinkutaknál lehet megvásárolni, aki ezt elmulasztja, bírságra számíthat.

Üzemanyag - Ólommentes benzin (95 és 98) és gázolaj is rendelkezésre áll. LPG nem mindenhol elérhető.

Téli gumik és a hólánc –A  téli szezon november 1-jén kezdődik és április 15-én ér véget. A téli gumi használata kötelező, minden autó ezzel felszerelt. Hóláncot a havas területekre kötelező előre foglalni és beszerezni.

 Ausztria hegyvidéki ország, ezért ha azt tervezi, hogy télen látogat el ide, javasoljuk, hogy tegye meg a szükséges óvintézkedéseket, és időben szerezze be a már említett eszközöket (téli gumi, hólánc).